FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven MASERATI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Last van piepen?

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

Goedkope remschijven MASERATI

Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNBMWVAUXHALL.

Massieve remschijven

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.