Facebook

Remschijven MG

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven MG

Geventileerde remschijven

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen.

Remschijven voor uw MG

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals.

Last van piepen?

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.