FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven MG

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Last van piepen?

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Een schijf en blok is een combinatie.

Goedkope remschijven MG

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann en Jurid De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Massieve remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGBEDFORDFIATGMCRENAULT. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.