FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven NISSAN

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Goedkope remschijven NISSAN

De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn.

Massieve remschijven

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven.

Last van piepen?

Je kunt bij ons betalen via MisterCash, Creditcard en PayPal Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.