FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven OPEL

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Last van piepen?

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Je kunt bij ons betalen via overboeking, MisterCash en AfterPay Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.

Goedkope remschijven OPEL

Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Massieve remschijven

Controleer op tijd uw auto slijtdelen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITISKODASUZUKICADILLACLOTUS. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.