FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven OPEL GT Cabriolet

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06-2007 tot 12-2011
194
264
Cabriolet

Remschijven OPEL GT Cabriolet

Geventileerde remschijven

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL GT Cabriolet, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem.

Last van piepen?

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij controleren altijd bij de OPEL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word.

Remschijven voor uw auto

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TESLALINCOLNDACIA. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.