Facebook

Remschijven OPEL MONTEREY B

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07-1998 tot 08-1999
117
159
Terreinwagen gesloten
07-1998 tot 08-1999
158
215
Terreinwagen gesloten

Remschijven OPEL MONTEREY B

Geventileerde remschijven

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Last van piepen?

Wij controleren altijd bij de OPEL MONTEREY B dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL past. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Remschijven voor uw auto

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.