FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven OPEL MOVANO Combi

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven OPEL MOVANO Combi

Remschijven voor uw OPEL MOVANO Combi

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie.

Geventileerde remschijven

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten. Een schijf en blok is een combinatie. Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen.

Last van piepen?

Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg.