Facebook

Remschijven OPEL REKORD A Stationwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-1963 tot 08-1965
44
60
Stationwagen

Remschijven OPEL REKORD A Stationwagen

Geventileerde remschijven

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven.

Remschijven voor uw OPEL REKORD A Stationwagen

Wij controleren altijd bij de OPEL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELBEDFORDFERRARI. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto.

Last van piepen?

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.