FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven OPEL REKORD B Stationwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-1965 tot 08-1966
44
60
Stationwagen
08-1965 tot 12-1966
55
75
Stationwagen

Remschijven OPEL REKORD B Stationwagen

Remschijven voor uw OPEL REKORD B Stationwagen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij.

Last van piepen?

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVEROLDSMOBILESAABLINCOLNINFINITILANCIA. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren.

Geventileerde remschijven

U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.