Facebook

Remschijven OPEL REKORD D Coupé

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-1975 tot 08-1977
66
90
Coupé
03-1975 tot 08-1977
55
75
Coupé
09-1975 tot 08-1977
74
100
Coupé

Remschijven OPEL REKORD D Coupé

Geventileerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIPORSCHELEXUSDAIMLERNISSAN. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen.

Remschijven voor uw OPEL REKORD D Coupé

Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.

Last van piepen?

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL. Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad.