FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven OPEL VIVARO A Bestelwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-2001 tot heden
60
80
Bestelwagen
08-2001 tot heden
74
101
Bestelwagen
08-2001 tot heden
88
120
Bestelwagen
08-2006 tot heden
107
146
Bestelwagen
05-2003 tot heden
99
135
Bestelwagen

Remschijven OPEL VIVARO A Bestelwagen

Remschijven voor uw OPEL VIVARO A Bestelwagen

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem.

Last van piepen?

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer.

Geventileerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINICHEVROLETLEXUSDACIA. Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.