FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven PEUGEOT

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Goedkope remschijven PEUGEOT

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Last van piepen?

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe pistons.

Massieve remschijven

Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Versleten remdelen kun je niet voorkomen.