Facebook

Remschijven PLYMOUTH

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven PLYMOUTH

Last van piepen?

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo en Zimmermann Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor.

Remschijven voor uw PLYMOUTH

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIASAABVOLVO.

Geventileerde remschijven

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. Controleer op tijd uw auto slijtdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.