Facebook

Remschijven PONTIAC

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welk model PONTIAC

Remschijven PONTIAC

Last van piepen?

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Geventileerde remschijven

Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PONTIAC past. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven.

Remschijven voor uw auto

RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuw handremmechanisme. De minimale dikte mag niet overschreden worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGDAEWOOASTON MARTINLOTUSJEEP. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Producten
Remschijven achterzijde Sport kwaliteit
Artikelnr: 16463 /s
115,12
230,24
incl. BTW

Remschijven voorzijde Sport kwaliteit
Artikelnr: 16351 /s
188,83
377,67
incl. BTW

Remschijven voorzijde Sport kwaliteit
Artikelnr: 16351 /s
188,83
377,67
incl. BTW

Remschijven voorzijde Sport kwaliteit
Artikelnr: 16351 /s
188,83
377,67
incl. BTW

Remschijven voorzijde Sport kwaliteit
Artikelnr: 16351 /s
188,83
377,67
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.