FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven PONTIAC

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Massieve remschijven

Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PONTIAC. Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Last van piepen?

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.

Goedkope remschijven auto

Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.