Facebook

Remschijven PORSCHE

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welk model PORSCHE?

Remschijven PORSCHE

Remschijven voor uw PORSCHE

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt.

Geventileerde remschijven

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Last van piepen?

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Producten