FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven PORSCHE

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Goedkope remschijven PORSCHE

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSUVW VOLKSWAGENLANCIASKODAALFA ROMEO. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.

Massieve remschijven

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Last van piepen?

Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn.