FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Goedkope remschijven RENAULT

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Last van piepen?

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Massieve remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Te goedkope remonderdelen voldoen vaak niet aan de veiligheidseisen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.