FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven ROVER

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Massieve remschijven

Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Elke ROVER heeft een eigen VIN-nummer. Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen.

Goedkope remschijven auto

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Pagid, Brembo, Bosch, Bendix, TRW en ABS Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHDAIMLERBMWVW VOLKSWAGENMINI.

Last van piepen?

Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.