Facebook

Remschijven SEAT

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welk model SEAT?

Remschijven SEAT

Geventileerde remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SEAT. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Last van piepen?

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert.

Remschijven voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDADAIHATSUGMCDODGEINFINITI. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt.