FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven SKODA

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Goedkope remschijven SKODA

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARICADILLACDACIAMITSUBISHI. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

Last van piepen?

Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Massieve remschijven

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.