Facebook

Remschijven SMART

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven SMART

Last van piepen?

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL.

Remschijven voor uw SMART

BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Geventileerde remschijven

Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Producten