FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven SMART

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Massieve remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENHONDAPLYMOUTHMASERATIOLDSMOBILEJEEP. Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren. Wij controleren altijd bij de SMART dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Last van piepen?

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Goedkope remschijven auto

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven.