FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven SUBARU

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Massieve remschijven

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Gietijzer komt minder veel voor als component. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen.

Last van piepen?

Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt.

Goedkope remschijven SUBARU

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIALDVFERRARIMINISSANGYONGLEXUS. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.