FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Last van piepen?

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Massieve remschijven

Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Goedkope remschijven SUZUKI

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.