FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI ALTO Hatchback

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-1986 tot 12-1988
29
39
Hatchback

Remschijven SUZUKI ALTO Hatchback

Geventileerde remschijven

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI ALTO Hatchback, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI past.

Last van piepen?

Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. Remonderdelen die samenwerken met de schijven. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Remschijven voor uw auto

Je kunt bij ons betalen via Creditcard, AfterPay, iDeal en PayPal Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Een schijf en blok is een combinatie.