Facebook
Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI CARRY Bestelwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11-1980 tot 10-1985
27
37
Bestelwagen

Remschijven SUZUKI CARRY Bestelwagen

Last van piepen?

Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENVAUXHALLSAAB. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Remschijven voor uw SUZUKI CARRY Bestelwagen

Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Wij controleren altijd bij de SUZUKI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Geventileerde remschijven

Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven.