Facebook
Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI SWIFT Cabriolet

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-1991 tot 10-1996
50
68
Cabriolet

Remschijven SUZUKI SWIFT Cabriolet

Geventileerde remschijven

Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray.

Remschijven voor uw SUZUKI SWIFT Cabriolet

Elke SUZUKI heeft een eigen VIN-nummer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Last van piepen?

Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte.