FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI SWIFT II Sedan

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven SUZUKI SWIFT II Sedan

Last van piepen?

Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd.

Geventileerde remschijven

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI SWIFT II Sedan, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remschijven voor uw SUZUKI

Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De productie van remschijven is complex. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.