FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VAUXHALL

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Last van piepen?

Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemDiscounter.nl heel simpel. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.

Massieve remschijven

Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd.

Goedkope remschijven VAUXHALL

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS