FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VOLVO

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Goedkope remschijven VOLVO

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Last van piepen?

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer.

Massieve remschijven

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.