Facebook

Remschijven VOLVO

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welk model VOLVO?

Remschijven VOLVO

Remschijven voor uw VOLVO

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen.

Last van piepen?

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen.

Geventileerde remschijven

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.