FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven VOLVO 960 II Stationwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-1994 tot 12-1996
125
170
Stationwagen
09-1994 tot 12-1996
150
204
Stationwagen

Remschijven VOLVO 960 II Stationwagen

Geventileerde remschijven

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Wij controleren altijd bij de VOLVO 960 II Stationwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg.

Remschijven voor uw VOLVO

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, Lucas, Pagid, Rofren, Bendix, ABS, TRW, Brembo en Bosch Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank.

Last van piepen?

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Elektrisch remmen wordt de toekomst. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Producten