Remschijven VW VOLKSWAGEN

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Een auto remschijf mag nooit trillen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Hoe werken remschijven

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGSUBARULANCIASSANGYONGHYUNDAIINFINITI. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Roest op de remschijven

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.