FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Massieve remschijven

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen.

Last van piepen?

Je kunt bij ons betalen via iDeal, overboeking en PayPal Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem.

Goedkope remschijven auto

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn.