Facebook

Remschoenen ALFA ROMEO

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Voor welk model ALFA ROMEO

Remschoenen ALFA ROMEO

Remschoenen ALFA ROMEO bestellen

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn daar de auto dan bij het remmen naar links of rechts kan uitbreken waardoor men in de slip kan raken. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels. Remschoenen kopen doet u bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs.

Remschoenset monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen. Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Remschoenen als handrem

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De achterwielen remmen maar voor ongeveer 20% mee terwijl de voor remmen 80% voor hun rekening nemen.

Producten
Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8832
38,71
101,86
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8136
17,70
42,15
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8136
17,70
42,15
incl. BTW

Remschoen -montageset achterzijde
Artikelnr: 0657Q
10,27
25,06
incl. BTW

Remschoen -montageset achterzijde
Artikelnr: 0657Q
10,27
25,06
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.