Facebook

Remschoenen BEDFORD

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Voor welk model BEDFORD?

Remschoenen BEDFORD

Remschoenen BEDFORD bestellen

Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt. Ook moeten de remtrommels goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De prijzen van deze auto onderdelen vallen erg mee zeker als deze gekocht worden bij RemOnderdelen tegen groothandels prijzen de arbeid echter kan wel wat langer zijn. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

Remschoenset monteren

Remschoenen kopen doet u bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.

Remschoenen als handrem

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Producten
Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8714
40,12
77,16
incl. BTW