FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen BEDFORD

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen zelf demonteren

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Je kunt bij ons betalen via PayPal Een remschoen set is altijd zonder montage veren, deze remschoen montage set kunt u er dan ook los bij bestellen. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders.

Remschoenen monteren BEDFORD

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Remschoen zelf monteren

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Voor sommige auto’s zijn er nu ook complete voor gemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.