FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen BMW

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoen zelf monteren

Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo Elke BMW heeft een eigen VIN-nummer. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Remschoenen monteren auto

Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUBMWSEAT.

Remschoenen zelf demonteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken.