FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen BUICK

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoen zelf monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIISUZUDODGE. Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder. Wij controleren altijd bij de BUICK dealer of de onderdelen passen op uw auto. Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden.

Remschoenen zelf demonteren

De schoen worden in de remtrommel gemonteerd en ertegen aan gedrukt tijdens het remmen de set bestaat altijd uit minimaal 4 segmenten omdat er 2 segmenten per wiel worden gemonteerd. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme.

Remschoenen monteren auto

De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels. De prijzen van deze auto onderdelen vallen erg mee zeker als deze gekocht worden bij RemOnderdelen tegen groothandels prijzen de arbeid echter kan wel wat langer zijn. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo