FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen CADILLAC

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen zelf demonteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIAFORDALFA ROMEODAIHATSULAND ROVER. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken. Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden.

Remschoenen monteren CADILLAC

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Remschoen zelf monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn daar de auto dan bij het remmen naar links of rechts kan uitbreken waardoor men in de slip kan raken. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.