Facebook

Remschoenen CADILLAC DEVILLE Coupé

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.1990 tot 12.1993
149
203
Coupé

Remschoenen CADILLAC DEVILLE Coupé

Remschoenen CADILLAC DEVILLE Coupé bestellen

De achterwielen remmen maar voor ongeveer 20% mee terwijl de voor remmen 80% voor hun rekening nemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIJEEPAUDIGMCDS. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CADILLAC komen. De schoen worden in de remtrommel gemonteerd en ertegen aan gedrukt tijdens het remmen de set bestaat altijd uit minimaal 4 segmenten omdat er 2 segmenten per wiel worden gemonteerd.

Remschoenset monteren

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Remschoenen kopen doet u bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Remschoenen en apk keuring Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid zorgen worden deze bij de apk keuring zeer grondig onderzocht.

Remschoenen als handrem

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden .

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.