FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen CHRYSLER

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen monteren CHRYSLER

Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Remschoen zelf monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIHYUNDAIDAIMLER.

Remschoenen zelf demonteren

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.