FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen CITROEN

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen monteren CITROEN

Remschoen bedienen meestal de achterwiel remmen en hebben ongeveer dezelfde werking als de remblokken aan de voorzijde van de auto. Remschoenen kopen doet u bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden.

Remschoenen zelf demonteren

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Voor sommige auto’s zijn er nu ook complete voor gemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Ook moeten de remtrommels goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden.

Remschoen zelf monteren

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.