FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen DACIA

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen zelf demonteren

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIHONDACITROENAUDI.

Remschoen zelf monteren

Remschoenen kopen doet u bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij controleren altijd bij de DACIA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remschoenen monteren auto

De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn daar de auto dan bij het remmen naar links of rechts kan uitbreken waardoor men in de slip kan raken. De prijzen van deze auto onderdelen vallen erg mee zeker als deze gekocht worden bij RemOnderdelen tegen groothandels prijzen de arbeid echter kan wel wat langer zijn. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.