FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen DAEWOO

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen monteren DAEWOO

Remschoenen kopen doet u bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels.

Remschoen zelf monteren

De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Remschoenen en apk keuring Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid zorgen worden deze bij de apk keuring zeer grondig onderzocht. Ook moeten de remtrommels goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVJAGUARPLYMOUTHDAF. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.

Remschoenen zelf demonteren

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Voor sommige auto’s zijn er nu ook complete voor gemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken.