Facebook

Remschoenen DAEWOO

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Voor welk model DAEWOO

Remschoenen DAEWOO

Remschoenen als handrem

Voor sommige auto’s zijn er nu ook complete voor gemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Elke DAEWOO heeft een eigen VIN-nummer. Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen.

Remschoenen auto bestellen

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Remschoenset monteren

Remschoen bedienen meestal de achterwiel remmen en hebben ongeveer dezelfde werking als de remblokken aan de voorzijde van de auto. De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels.

Producten
Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 9061
24,07
58,70
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 9158
39,43
96,18
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8885
32,74
74,42
incl. BTW

Remschoen -montageset achterzijde
Artikelnr: 0795Q
11,91
27,69
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 9061
24,07
58,70
incl. BTW

Remschoen -montageset achterzijde
Artikelnr: 0849Q
18,68
46,71
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 9158
39,43
96,18
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.