Facebook

Remschoenen DAF

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Voor welk model DAF

Remschoenen DAF

Remschoenen als handrem

Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETVAUXHALLLAND ROVERMINIOPEL.

Remschoenset monteren

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Wij controleren altijd bij de DAF dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Remschoenen auto bestellen

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Producten
Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8606
25,89
63,16
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8742
28,30
72,57
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8742
28,30
72,57
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.