FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen DAIHATSU

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen zelf demonteren

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Remschoenen monteren DAIHATSU

U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Een remschoen set is altijd zonder montage veren, deze remschoen montage set kunt u er dan ook los bij bestellen.

Remschoen zelf monteren

Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels.