Facebook

Remschoenen DAIMLER

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Voor welk model DAIMLER

Remschoenen DAIMLER

Remschoenset monteren

Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. De achterwielen remmen maar voor ongeveer 20% mee terwijl de voor remmen 80% voor hun rekening nemen. Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPDAEWOOSEATVAUXHALLMAZDA.

Remschoenen DAIMLER bestellen

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Remschoenen als handrem

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct op gemerkt en zorgt voor een apk afkeur van de auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.