FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen DODGE

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoen zelf monteren

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DODGE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Remschoenen monteren auto

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, ATE, Zimmermann, TRW, Jurid, Rofren, Textar, Bosch, Brembo, Pagid en Bendix

Remschoenen zelf demonteren

Ook moeten de remtrommels goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.