Facebook

Remschoenen DODGE

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Voor welk model DODGE

Remschoenen DODGE

Remschoenen als handrem

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De achterwielen remmen maar voor ongeveer 20% mee terwijl de voor remmen 80% voor hun rekening nemen.

Remschoenset monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOHONDAVW VOLKSWAGENTOYOTAOLDSMOBILE. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DODGE. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. De schoen worden in de remtrommel gemonteerd en ertegen aan gedrukt tijdens het remmen de set bestaat altijd uit minimaal 4 segmenten omdat er 2 segmenten per wiel worden gemonteerd.

Remschoenen auto bestellen

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn daar de auto dan bij het remmen naar links of rechts kan uitbreken waardoor men in de slip kan raken. Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder.

Producten
Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 40514
48,11
133,64
incl. BTW

Remschoenset, parkeerrem achterzijde
Artikelnr: 40941
41,10
100,25
incl. BTW

Remschoenset, parkeerrem achterzijde
Artikelnr: 40941
41,10
100,25
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 40723
46,51
122,40
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.