FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen FIAT

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen monteren FIAT

Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. De schoen worden in de remtrommel gemonteerd en ertegen aan gedrukt tijdens het remmen de set bestaat altijd uit minimaal 4 segmenten omdat er 2 segmenten per wiel worden gemonteerd.

Remschoen zelf monteren

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Remschoenen zelf demonteren

Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt. De prijzen van deze auto onderdelen vallen erg mee zeker als deze gekocht worden bij RemOnderdelen tegen groothandels prijzen de arbeid echter kan wel wat langer zijn. De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.