Facebook

Remschoenen GMC

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Voor welk model GMC

Remschoenen GMC

Remschoenen als handrem

Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw GMC. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Remschoenen auto bestellen

De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Remschoenset monteren

U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct op gemerkt en zorgt voor een apk afkeur van de auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.