Facebook

Remschoenen HONDA

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Voor welk model HONDA

Remschoenen HONDA

Remschoenen als handrem

De achterwielen remmen maar voor ongeveer 20% mee terwijl de voor remmen 80% voor hun rekening nemen. Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HONDA komen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Remschoenen auto bestellen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Een remschoen set is altijd zonder montage veren, deze remschoen montage set kunt u er dan ook los bij bestellen. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct op gemerkt en zorgt voor een apk afkeur van de auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Remschoenset monteren

De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken. Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Remschoen bedienen meestal de achterwiel remmen en hebben ongeveer dezelfde werking als de remblokken aan de voorzijde van de auto. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Producten
Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8589
24,67
60,18
incl. BTW

Remschoen -montageset achterzijde
Artikelnr: 0654Q
12,83
34,66
incl. BTW

Remschoen -montageset achterzijde
Artikelnr: 0876Q
9,95
22,61
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8650
24,35
56,62
incl. BTW

Remschoen -montageset achterzijde
Artikelnr: 0653Q
12,60
35,99
incl. BTW

Remschoen -montageset achterzijde
Artikelnr: 0654Q
12,83
34,66
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8651
19,25
50,66
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8555
19,08
54,52
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.