Facebook
Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschoenen HYUNDAI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen HYUNDAI

Remschoenen als handrem

Wij controleren altijd bij de HYUNDAI dealer of de onderdelen passen op uw auto. De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.

Remschoenset monteren

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Remschoenen en apk keuring Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid zorgen worden deze bij de apk keuring zeer grondig onderzocht. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden .

Remschoenen auto bestellen

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLLADABUICKAUDI. Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De prijzen van deze auto onderdelen vallen erg mee zeker als deze gekocht worden bij RemOnderdelen tegen groothandels prijzen de arbeid echter kan wel wat langer zijn.