FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen HYUNDAI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen zelf demonteren

Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HYUNDAI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Remschoenen monteren auto

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Remschoen zelf monteren

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIAPLYMOUTHDAEWOO.