FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen INFINITI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen zelf demonteren

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw INFINITI past. De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken.

Remschoenen monteren auto

Remschoenen kopen doet u bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Voor sommige auto’s zijn er nu ook complete voor gemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders.

Remschoen zelf monteren

Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen.