Facebook

Remschoenen INFINITI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Voor welk model INFINITI

Remschoenen INFINITI

Remschoenset monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw INFINITI komen. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden .

Remschoenen auto bestellen

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Remschoenen als handrem

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERIVECOCADILLACJEEPSUZUKISKODA.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.