FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschoenen ISUZU

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen ISUZU

Remschoenen ISUZU bestellen

Remschoenen kopen doet u bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Remschoenen als handrem

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTMASERATIGMCVOLVOOLDSMOBILE.

Remschoenset monteren

Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. Remschoenen en apk keuring Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid zorgen worden deze bij de apk keuring zeer grondig onderzocht. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Producten
Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8933
26,00
63,42
incl. BTW